Amber medisch pedicure
Schiedamseweg 211 B
3026 AN ROTTERDAM
Tel: 0104150030

 

Mondmasker clienten opnieuw verplicht!

 

De nieuwe maatregelen voor Medisch Pedicure gelden vanaf 6 november 2021.

 

Mondmaskerplicht clienten tijdens totale klantcontact ( dus NIET alleen tijdens de behandeling) 

Beste klanten van Amber Medisch Pedicure,

 

Op de volgende dagen zijn wij gesloten:

 

  • donderdag 23 september 2021
  • zaterdag 25 september 2021
  • donderdag 29 september 2021
  • zaterdag 11 december 2021

 

Met vriendelijke groeten,

 

Team Amber Medisch Pedicure

Pedicures in het nieuws
Onlangs was ook in het nieuws dat er een groeiend tekort is aan (medische) pedicures. In BN De Stem stond een artikel over het gebrek aan pedicures waar wordt geschreven over oplopende wachttijden en cliëntenstops bij bestaande pedicurepraktijken. Een zorgelijke situatie die met name is ontstaan doordat veel pedicures tijdens de Coronacrisis zijn gestopt met hun praktijk.
De landelijke brancheorganisatie Provoet is voornemens om samen met o.a. beroepsonderwijsraad MBO het werk van pedicures te promoten middels publiekscampagnes in de komende jaren. Hopelijk dat dit nieuws velen doet besluiten om de opleiding voor pedicure te gaan volgen en dat we veel toekomstige collega pedicures kunnen verwelkomen.

https://www.bndestem.nl/algemeen/gebrek-aan-coronasteun-nekt-veel-pedicures-voeten-zijn-niet-sexy~a780cca0/?utm_source=Laposta&utm_campaign=Newsflash&utm_medium=email

Trotst, weer een specialisatie in de praktijk er bij, zo bijzonder om alle patiënten in deze categorie te kunnen helpen.
 

vanwege de recente beslissing door de overheid om het coronavirus te bestrijden in de vorm van een lockdown, is de  praktijk van amber medisch pedicure ALLEEN geopend voor medisch noodzakelijke handelingen. 

voor cosmetische voetbehandelingen zijn wij gesloten tot

19 januari 2021.

het team van amber medisch pedicure wenst u allen sterkte in deze bijzondere tijd, blijf gezond en zorg goed voor elkaar.

De praktijk is gesloten van 24 december 2020 tot en met 3 januari 2021.